Onze keuken is gebaseerd op de zilte en aardse smaken die we hier vinden rondom ‘De Kromme Watergang’. We streven ernaar om lichte, gemakkelijk verteerbare en creatieve gerechten te maken geïnspireerd op het mooie Zeeuws Vlaamse landschap.
De sport is om de lijnen tussen de producten (producenten) en de keuken zo kort mogelijk te houden. Louis, de vader van Blanche, zorgt voor de dagelijkse aanvoer van de vis, schaal- en schelpdieren. En voor de deur is er sinds enkele jaren 1 ha tuin aangelegd waar we groenten en fruit verbouwen in samenwerking met De Dethon en Wim Maes. Hij is een expert in het kweken en telen van bijzondere groenten, fruit en kruiden.

Dagelijks wisselend 3 gangen lunchmenu € 59,50 p.p.

Diner vanaf 5 gangen € 120,00 p.p.

25 gangen ‘Kromme Watergang’ experience menu € 250,00 p.p. inclusief 1 fles wijn per 2 pers.

We serveren u een selectie van kleine gerechtjes, die we in al die jaren geserveerd hebben. We herontdekken smaken, combinaties en geuren die we in de loop der tijd in en rond ons restaurant tegenkwamen.