EDWIN VINKE INSPIRES

 

De zilte gronden waarop hij geboren is, vormen de basis voor zijn keuken. Edwin voelt een sterke band met de natuur. Niet om te overheersen maar om te ontdekken en te begrijpen. Een dagelijkse zoektocht naar de kracht en de diepte van smaak. De triomf zit in het vatten van die ene, onvergetelijke smaaksensatie.

 

Met ZILT manifesteert Edwin zich als meer dan alleen chef van De Kromme Watergang. Zijn inspiratie stopt immers niet bij de kachel. ZILT biedt ruimte voor zijn eindeloze creativiteit en zijn ontdekkingen, zowel op het verzilte land als in het zoute water van de zee. Beide staan hem bij, altijd.

 

Bij de ZILTE Brigade draait het om passie. De brigade verenigt levensgenieters; mensen die houden van lekker eten en lekker drinken; puur en eerlijk. Kwaliteit boven kwantiteit en, als het kan, in goed gezelschap. De brigadeleden zijn gepassioneerd door gastronomie in het algemeen en De Kromme Watergang in het bijzonder. Deze passie delen zij tijdens exclusieve gastronomische evenementen. Samen proeven, samen genieten en samen delen.