BLANCHE INTERIEUR

De inrichting van ons restaurant neemt mijn vrouw Blanche voor haar rekening. Ook de laatste restyling, waarbij het design de natuur en het zilte landschap weerspiegelt, was haar idee. Op de nieuwe verlichting, de transparante wijnkelder en de samenwerking met kunstenaars zijn we maar wat trots.

Na meer dan 20 jaar met passie en plezier als sterkhouder in de zaal van de Kromme Watergang te hebben gewerkt, werd het voor mijn vrouw Blanche lichamelijk te zwaar om dit intense vak in de praktijk te blijven uitoefenen. Stilzitten was echter geen optie.

Vandaag zet ze haar tanden in de administratie en boekhouding van de Kromme Watergang en daarnaast is ze ook een eigen bedrijfje gestart: Blanche Interieur. Als beginnend interieurstyliste nam ze eerst woningen van vrienden en kennissen onder handen. Intussen zijn daar ook grotere projecten voor winkels, restaurants en andere retailprojecten bijgekomen. Sinds kort denkt ze, samen met haar goeie vriendin Ellen Kox, totaalconcepten uit. Behalve het interieur, werken deze dames dus ook een gepersonaliseerd voorstel uit van bedrijfskledij over tafellinnen tot beddengoed. Dankzij hun eigenzinnige aanpak krijgt jouw brand, bedrijf of organisatie dus de juiste uitstraling.

Duik hier in ons design